Terug

Welkom bij 2dekansje.com | Voel je goed kortingen | Tweedekansjes; Goed voor je portemonnee, goed voor het milieu

  • 100% werkende internetretouren tegen de scherpste prijs
  • Zeer uitgebreid en kwalitatief hoogstaand assortiment
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Piek in retouren na de December feestmaand

Piek in retouren na de December feestmaand

Op de tweede dag van het nieuwe jaar wordt een piek verwacht in het aantal teruggestuurde pakketten. Alle cadeaus zijn immers gegeven, beoordeeld en al dan niet goedgekeurd.

De Britse pakketbezorger The Royal Mail verwacht daarom vandaag 72 procent meer retourzendingen dan op een ‘normale’ dag in de drukke maand december. Dat schrijft Retail Week, die vandaag omdoop tot ‘Takeback Thursday’. Volgens de pakketdienst is 2 januari de dag dat de meeste Britse consumenten hun ongewenste cadeaus terugsturen.

Maar niet alleen in Groot-Brittannië verwachten ze vandaag een stijging van het aantal retouren. Ook in Amerika is het aanzienlijk drukker, stelt vervoerder UPS. Die vervoerder verwacht een toename van 26 procent in vergelijking met 2 januari 2019. Naar verwachting ziet UPS vandaag bijna 2 miljoen retourpakketten voorbijkomen.

Twinkle heeft PostNL gevraagd of de retourenpiek ook in Nederland van toepassing is. De post- en pakketdienst laat weten geen uitspraken te doen over retouren, onder meer omdat het retourproces per webshop verschilt.

Geschreven door: Jelle Kempe van Twinkle op 02-01-2020

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
2dekansje.com 8,6 / 10 - 613 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies