Menu
0

Samenwerking met Trees for All

2dekansje.com hecht veel waarde aan het milieu en we zijn verheugd om aan te kondigen dat we zijn gaan samenwerken met Trees for All. Maar wat betekent dit nu eigenlijk voor klanten?

Wat voor soort organisatie is Trees for all?

"Trees for All" is een erkende liefdadigheidsorganisatie die overal ter wereld bomen plant. Ze hebben als doel een wereld te creëren met meer bossen, omdat bomen van groot belang zijn. Bomen helpen bij de strijd tegen klimaatverandering, bieden onderdak aan veel planten en dieren en zorgen voor biodiversiteit. Daarnaast leveren ze zuurstof, voedsel, water, schone lucht, medicijnen en werkgelegenheid. Door samen te werken kunnen we het verschil maken.

Wat betekent dit voor onze klanten?

  1. Samen met jou zullen we bomen planten. Wij zijn voorstanders van een bewuste aanpak, waarbij duurzaamheid en respect voor onze planeet centraal staan.
  2. Bij elke 500e bestelling zullen we bomen planten. Dit betekent dat, terwijl je bij ons winkelt, je indirect bijdraagt aan het herstel van de natuur.
  3. De klant van elke 500e bestelling zal een certificaat ontvangen met zijn of haar naam erop. Het is ons kleine gebaar om je te bedanken voor je steun aan onze milieuvriendelijke inspanningen.
  4. Wij delen jouw zorg voor het milieu en onze jongere generatie. Samen werken we aan een schonere en groenere toekomst. Onze inzet voor het milieu is verweven met onze missie. We streven ernaar de wereld een betere plek te maken door de nieuwste technologie te benutten om retourtijden, verspilling en kosten in de retourproduct industrie te verminderen.
  5. Deze samenwerking is een langdurige verbintenis, wat betekent dat elk van jouw bestellingen ons blijft helpen dit initiatief te ondersteunen. Dit is meer dan alleen een partnerschap; dit is een gezamenlijke inspanning om de wereld een betere plek te maken. Samen kunnen we echte verandering teweegbrengen en voor een duurzamere toekomst zorgen.

Dit betekent dat onze klanten actief deelnemen aan een liefdadigheids initiatief voor het planten van bomen bij het plaatsen van bestellingen. Elke bestelling draagt bij aan de creatie van groene gebieden en het behoud van ecologisch evenwicht. Op deze manier ontvangen klanten niet alleen kwaliteit producten en -diensten, maar nemen ze ook deel aan een belangrijk proces voor milieubescherming.

Natuur en milieu zijn belangrijk voor ons. Als je een boom wilt planten via Trees for All, klik dan hier om naar hun pagina te gaan, waar je meer informatie vindt en zelf een boom kunt planten.

Laten we samen bomen planten en deze wereld groener en gezonder maken!

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis