Menu
0

Tweedekans Sport artikelen

Op zoek naar een tweedekans sportartikelen? Bekijk en vergelijk het hier! Divers aanbod tweedekans sportartikelen van hockeysticks tot gewichten, wij hebben het allemaal. Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis!

 Lees meer..
Nieuw
Tectake Tectake fitness hometrainer - sport-fiets-zwart-401077

Tectake fitness hometrainer - sport-fiets-zwart-401077

Prijs op bol.com €129,00
€109,00
Nieuw
Oortbkaasbare Opblaasbare Kayak Incl. Peddel - 1 persoon - 320x75 cm

Opblaasbare Kayak Incl. Peddel - 1 persoon - 320x75 cm

Prijs op bol.com €599,95
€505,99
Nieuw
Adidas adidas Bokszak - zwart/wit

adidas Bokszak - zwart/wit

Prijs op bol.com €66,79
€49,99
Toon 1 - 24 van 359
Tweedekans Sport artikelen

2dekansje.com: Duurzaam en voordelig sporten en bewegen

Ben je op zoek naar een duurzame en voordelige manier om te sporten of te bewegen? Dan is 2dekansje.com de perfecte plek voor jou. Bij 2dekansje.com vind je een groot assortiment tweedekans sport- en fitnessuitrusting van hoge kwaliteit.

Tweedekans sport producten: Door tweedekans te kopen, draag je bij aan een circulaire economie. Je voorkomt dat nieuwe producten geproduceerd hoeven te worden, wat goed is voor het milieu. Daarnaast zijn tweedekans sportartikelen vaak veel goedkoper dan nieuwe uitrusting. Zo kun je genieten van je favoriete sport zonder je portemonnee te breken.

Onze Sport producten: Bij 2dekansje.com vind je een groot assortiment aan sportuitrusting voor verschillende sporten, waaronder boksen, suppen, basketbal, voetbal, zwemmen en fitness. Zo vind je er voetbaldoelen, boksballen, supplanken, basketbalringen, snorkelmaskers, fitnessapparatuur en nog veel meer, zoals:

  • Boksen: Ben je op zoek naar een uitdagende en intensieve sport? Dan is boksen een goede keuze. Bij 2dekansje.com vind je onder andere bok standaarden, boksballen, en bokshandschoenen van merken, zoals HOMdotCOM, SPORTNOW en Coast. Zo kun je thuis of in de sportschool aan de slag met boksen.
  • Suppen: Suppen is een heerlijke manier om te ontspannen en te genieten van de natuur. Bij 2dekansje.com vind je supplanken van verschillende maten en merken, zoals Pacific, LifeGoods, Blue Moose en DUOSET!. Zo vind je er de perfecte supplank die bij jou past.
  • Fitness: Fitness is een goede manier om fit te blijven en je conditie te verbeteren. Bij 2dekansje.com vind je fitnessapparatuur, zoals een sit-up bankje, roeimachine, een pull up bar, een indoor cycling trainer, een halterbank en loopbanden van onze topmerken, zoals Niceey, HOMdotCOM, Coast, Sportana, Sportnow en Jap Sports. Zo kun je thuis of in de sportschool aan de slag met fitness.
  • Padel: Padel is een relatief nieuwe sport die snel aan populariteit wint. Bij 2dekansje.com vind je padel rackets en padel ballen van topmerken zoals Matchu Sports, Zerv Ballistic en Airfun. Zo kun je met je vrienden of familie genieten van een potje padel.

Bezoek 2dekansje.com vandaag nog en ontdek het ruime aanbod aan sport- en bewegingsuitrusting. En geniet morgen nog van jouw favoriete sport!

 

ADVIES OVER TWEEDEKANS SPORT KOPEN EN GARANTIE
Weet je niet zo goed welke tweedekans sport product het beste bij jou past? Bel ons of gebruik de 2dekansje.com chat, rechtsonder op het scherm. Dan kunnen we je in alle rust uitleggen hoe het werkt en welke keuze het beste is voor jou. Op al onze artikelen heb je altijd 100% garantie. Dus wat wij beloven, komen we na. Altijd.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €550
Merken
  • Bekijk meer
Conditie
Verpakking