Menu
0

Sup board-Stand Up Paddle Board

Op zoek naar sportieve Sup Boards? Bekijk en vergelijk hier! Divers aanbod tweedekans nieuwe Sup Boards tegen een scherpe prijs. Duurzaam en van hoge kwaliteit. Wil je een SUP Board kopen? Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis!

 Lees meer..
Restvoorraad
Wakiki Wakiki Sup board  320cm incl. Waterproof telefoonhoesje Blauw

Wakiki Sup board 320cm incl. Waterproof telefoonhoesje Blauw

Prijs op bol.com €176,99
€159,00
Nieuw
XQMax XQ Max 320 KOO940370 SUP Board 320 Blauw

XQ Max 320 KOO940370 SUP Board 320 Blauw

Prijs op bol.com €216,99
€199,00
Toon 1 - 24 van 46

Wat zijn Sup Boards?

Sup Boards (een afkorting van Stand up Paddle Boards) zijn speciale borden waarmee jij je kan voortbewegen op het water. Een Sup Board wordt vaak vergeleken met een surfplank, maar deze vergelijking is niet juist. Suppen is een geheel andere sport dan surfen. Een Sup Board is namelijk vele malen stabieler dan een surfplank. Met de bijbehorende peddel kan jij gemakkelijk voortbewegen op het water.
Suppen is een van de snelst groeiende watersporten ter wereld. Daarom kan jij op 2dekansje.com duurzame Sup Boards bestellen van een hoge kwaliteit en dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Bij de aankoop van jouw Sup Board zit er altijd garantie. Dus wil jij een SUP board kopen? Neem dan een gerust hier een kijkje. 

Hoe werkt een Sup Board?

Bij de aankoop van een Sup Board zit er altijd een Board, peddel, pomp, reparatiekit en tas inbegrepen. Zo kan jij overal waar jij maar wil suppen en door de reparatiekit gaat het bord ook nog eens lang mee wat het ook nog eens duurzaam maakt. Wanneer jij wilt beginnen met suppen, neem je het Board mee naar een rustig(e) meer, rivier of gracht. Daar blaas jij het Board op tot de aangeraden druk. Daarna kan jij het water op. Om te beginnen is het aan te raden om te starten op de knieën. Zo heb je de meeste balans en dat is belangrijk bij het suppen. Na enkele tijd kan jij jezelf uitdagen door te gaan staan.

Naast de balans is het ook belangrijk dat je de Sup peddel goed vasthoudt. Een vereiste hier is dat je de peddel goed afstelt op jouw eigen lengte. Houd de handen op schouderbreedte uit elkaar om zodoende de meeste controle over de Sup peddel te hebben. Tijdens het suppen dien je het blad volledig onderwater te dompelen en lange slagen te maken om zoveel mogelijk vaart te maken.

Hieronder is nog een korte video te vinden waarin uitgelegd wordt hoe je het best kunt suppen.

Suppen is voor iedereen!

Of je nu jong of oud bent, klein of groot het maakt bij suppen allemaal niet. Dit maakt het daarom ook een van de meest toegankelijke watersporten. Het enige wat je nodig hebt is een Sup Board en een peddel. En met bovenstaande video kan je binnen enkele minuten al het water op en plezier hebben! Wil je een SUP Board kopen? Kijk dan hier

Suppen is de ultieme work-out

Naast dat een Sup Board hartstikke leuk is, is het ook nog eens goed voor je lichaam. Je verbruikt namelijk tijdens het suppen meer dan 95% van je spieren. Op een mooie zomerdag geniet je dus van de zon, het suppen en je valt daarbij ook nog eens af.

Ben jij geïnteresseerd in een Sup Board? Op 2dekansje.com staan verschillende soorten Sup boards voor een zeer scherpe prijs te koop. Al onze SUP's zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Zo kan je onbezorgd suppen wanneer je maar wilt.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €450
Merken
  • Bekijk meer
Conditie
Verpakking