Terug

  • 100% werkende internetretouren tegen de scherpste prijs
  • Zeer uitgebreid en kwalitatief hoogstaand assortiment
  • Gratis verzending binnen NL + BE vanaf €60,-

Tweedekans Lente Tuin artikelen kopen

Bekijk en shop onze officiële tweedekans Tuin artikelen en ontdek welke het beste bij jou past. Shop meubels, en meer bij 2dekansje.com

Filters

Tweedekans Lente Tuin artikelen kopen

MAAK JE TUIN LENTE KLAAR MET TWEEDEKANS LENTE ARTIKELEN

De lente ligt om de hoek. Dit betekent dat uw tuin weer gaat groeien en dat u ook weer in uw tuin kunt gaan zitten met het zonnetje. Voor dat u dit wilt gaan doen zal de tuin uiteraard eerst opgeruimd moeten worden. Dit kunt u doen met een grote collectie aan; snoeischaren, verticuteermachinestuinstoelen en meer. 

TWEEDEKANS SNOEI ARTIKELEN KOPEN

Maart is de ideale maand om je rozen en hortensia’s te snoeien. Hiermee bevorder je nieuwe groei. Takken ouder dan drie jaar en verzwakte takken van de hortensia kun je het beste tot op de bodem terugsnoeien. Let wel op dat je niet alle takken wegsnoeit. De meeste hortensiasoorten bloeien namelijk op ‘oud hout’, takken die minimaal een jaar oud zijn. Door het wegsnoeien van oude takken zorg je voor grotere en vollere bloei van de bloemen.
Het snoeiafval van zowel de hortensia als de roos kun je stekken.

 

TWEEDEKANS TERRAS ARTIKELEN KOPEN

De tuinmeubelen kunnen ook weer naar buiten. Op een mooie lentedag is het daarom ideaal om de meubelen van een onderhoudsbeurt te voorzien. Controleer daarnaast ook de schuttingen, tuinhuisjes, schuurtjes en houten kasten voor eventueel onderhoud. Met een hogedrukspuit spuit je de terrastegels weer prachtig schoon.

 

TWEEDEKANS GRASMAAIERS KOPEN

Ook het gras in je tuin begint weer te groeien als de temperatuur stijgt! Je kunt al tijdig beginnen met de eerste grasmaaibeurt van het jaar, meestal in maart: zo ligt je tuin er direct fraai bij. Zeker als de temperaturen snel stijgen, zal het gras namelijk gauw groeien. Ga zelf aan de slag met maaien.

Als de lente aanbreekt, gaan de planten in je tuin natuurlijk weer flink groeien. Daar komt ook bij dat onkruid weer de hoogte in gaat. Hoe sneller je je onkruid gaat wieden, hoe makkelijker het is om dit mooi bij te houden! Je kunt onkruid het best met wortel en al verwijderen, zodat het minder snel terug groeit.

TWEEDEKANS VERTICUTEREN

 Verticuteren is het weghalen van   de viltlaag die in het gazon   groeit. Dat wil zeggen het   weghalen van mossen en dode grassen in het gazon. Dit kunt u met de hand doen, maar dat is een tijdrovend klusje. Op de knieën over het gazon kruipen en elk mosje wegsteken is nou niet echt een fijn karwei! Het handigste werkt dit verticuteren dan ook met een speciale verticuteer hark of een verticuteermachine. Hierdoor hoeft u niet of nauwelijks te bukken en worden de mossen en dode grassen toch weggehaald. Hierdoor voorkomt u verdere viltvorming en mosgroei. De verticuteer hark of verticuteermachine bestaat uit een aantal flink scherpe messen. Deze messen gaan tot 1 centimeter diep de grond in en snijden daar de wortels van de mossen door. Hierdoor sterven de mossen af en kunnen ze met een gewone hark zo uit het gras geharkt worden. Water kan weer met gemak de grond in en ook licht en lucht kunnen zo de grond goed bereiken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
2dekansje.com 8,6 / 10 - 613 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »