Terug

Welkom bij 2dekansje.com | Voel je goed kortingen | Tweedekansjes; Goed voor je portemonnee, goed voor het milieu

  • 100% werkende internetretouren tegen de scherpste prijs
  • Op werkdagen voor 16:00u besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Tweedekans Aircoolers en Luchtkoelers

2dekansje.com heeft een ruim assortiment tweedekans aircoolers, waardoor je altijd de juiste aircooler of luchtkoeler vindt die past bij jouw wensen.

Filters

Tweedekans Aircoolers en Luchtkoelers

Wat is een tweedekans luchtkoeler?

Op warme dagen is het fijn om de lucht lekker koel te houden in je huis of op kantoor. Om de temperatuur omlaag te brengen kan je kiezen voor een luchtkoeler, ventilator of een airco.
Welke keuze je maakt hangt van verschillende factoren af, zoals de gewenste temperatuur, de mogelijkheden in de ruimte, de oppervlakte van de ruimte en natuurlijk je budget.

Tweedekans Luchtkoelers

Luchtkoelers koelen de lucht door kraan water met of zonder ijsklontjes in de luchtkoeler te laten verdampen. Het verdampen van water kost warmte waardoor de temperatuur omlaag gaat. Droge warme lucht wordt aangezogen door de luchtkoeler en passeert het koelmembraam voordat het de kamer in geblazen wordt. Water wordt uit de watertank gepompt en over het membraam gegoten. Het membraam adsorbeert de warmte uit de lucht die er langs gaat, terwijl het vocht in het membraam verdampt. Hierdoor koelt de lucht snel af en wordt deze lichtelijk bevochtigd. 

Afkoelen lucht zo gedaan met een luchtkoeler of Aircooler

Luchtkoelers of Aircoolers kunnen de temperatuur enkele graden laten zakken afhankelijk van de luchtvochtigheid buiten. Is die hoog, dan zullen ze de temperatuur minder laag krijgen dan bij een lage luchtvochtigheid. Voor het gevoel is de temperatuur koeler dan deze in werkelijkheid is. Dit komt doordat de lucht bevochtigd is met koud water in de luchtkoeler.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
2dekansje.com 8,6 / 10 - 613 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies