Terug

  • 100% werkende internetretouren tegen de scherpste prijs
  • Zeer uitgebreid en kwalitatief hoogstaand assortiment
  • Gratis verzending binnen NL + BE vanaf €60,-

Waar komen tweedekansjes vandaan en waar zouden ze anders heen gaan?

Wij krijgen onze artikelen van grote leveranciers in Nederland, die anders niks meer zouden doen met de artikelen. Hierbij kan je denken aan grote leveranciers zoals; Fossil, JBL, Medion en Westfalia. De artikelen zijn bijvoorbeeld licht beschadigd, zijn niet meer in de originele verpakking, er is te veel voorraad of het is een oude editie.

Deze artikelen zouden als wij er niks mee hadden kunnen doen geëindigd zijn bij het grofvuil en worden vernietigd. Dit zou onnodig gezorgd hebben voor de uitstoot van CO2 tijdens het productieproces en draagt bij aan het versterkte broeikaseffect en temperatuurstijging. Op deze manier proberen wij te streven naar een circulaire economie, waarin geen eindige grondstofvoorraden worden uitgeput en reststoffen volledig opnieuw worden ingezet.

 

Leo zegt over 2dekansje.com: 'Best confronterend al die retouren, maar een positieve draai eraan gegeven voor 2dekansje.com'.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
2dekansje.com 8,6 / 10 - 613 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »