Menu
0
15Aug2019
Tweedekans nieuws: Online platform voor gebruikte gitaren en drumstellen gelanceerd

Tweedekans nieuws: Online platform voor gebruikte gitaren en drumstellen gelanceerd

Door: 2dekansjeReacties: 0

Het platform is voortgekomen uit de Facebook Marketplace-winkel in muziekinstrumenten, met zo’n 32.000 Nederlandse en 52.000 Belgische leden. Om deze leden beter te bedienen is het platform ontwikkeld. Inmiddels staan er meer dan 1.000 advertenties online. 

'VIP-service'

Verkopers op het platform kunnen ervoor kiezen de instrumenten, apparatuur en accessoires zelf te verkopen of om dit via een zogenaamde ‘VIP-service’ uit te besteden aan HaleyJess. Mensen sturen dan de artikelen naar het depot, waarna het platform de afhandeling voor zijn rekening neemt. 

Verduurzaming

De oprichters van het platform willen op deze manier bijdragen aan verduurzaming door het kopen en verkopen van tweedehands muziekuitrustingen en -instrumenten te bevorderen.

In de Verenigde Staten bestaat sinds 2013 Reverb, een online marktplaats (en community) voor het kopen en verkopen van nieuwe en tweedehands instrumenten en bijbehoren. Muzikanten uit verschillende landen kunnen hier terecht.

Bron: Twinkle online 15-08 door Kari-Anne Fygi

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.