Terug

Welkom bij 2dekansje.com | Voel je goed kortingen | Tweedekansjes; Goed voor je portemonnee, goed voor het milieu

  • 100% werkende internetretouren tegen de scherpste prijs
  • Op werkdagen voor 16:00u besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Tweedekans nieuws: Online platform voor gebruikte gitaren en drumstellen gelanceerd

Tweedekans nieuws: Online platform voor gebruikte gitaren en drumstellen gelanceerd

Sinds 14 augustus is HaleyJess, een marktplaats speciaal voor muzikanten in de lucht. Het is naar eigen zeggen het eerste online platform binnen Nederland en België voor tweedehands muziekinstrumenten.

Het platform is voortgekomen uit de Facebook Marketplace-winkel in muziekinstrumenten, met zo’n 32.000 Nederlandse en 52.000 Belgische leden. Om deze leden beter te bedienen is het platform ontwikkeld. Inmiddels staan er meer dan 1.000 advertenties online. 

'VIP-service'

Verkopers op het platform kunnen ervoor kiezen de instrumenten, apparatuur en accessoires zelf te verkopen of om dit via een zogenaamde ‘VIP-service’ uit te besteden aan HaleyJess. Mensen sturen dan de artikelen naar het depot, waarna het platform de afhandeling voor zijn rekening neemt. 

Verduurzaming

De oprichters van het platform willen op deze manier bijdragen aan verduurzaming door het kopen en verkopen van tweedehands muziekuitrustingen en -instrumenten te bevorderen.

In de Verenigde Staten bestaat sinds 2013 Reverb, een online marktplaats (en community) voor het kopen en verkopen van nieuwe en tweedehands instrumenten en bijbehoren. Muzikanten uit verschillende landen kunnen hier terecht.

Bron: Twinkle online 15-08 door Kari-Anne Fygi

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
2dekansje.com 8,6 / 10 - 613 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies