Terug

Welkom bij 2dekansje.com | Voel je goed kortingen | Tweedekansjes; Goed voor je portemonnee, goed voor het milieu

  • 100% werkende internetretouren tegen de scherpste prijs
  • Op werkdagen voor 16:00u besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Klimaatimpact van producten in beeld

  • Door Hugo
  • 01 / 07 / 2019 0
Klimaatimpact van producten in beeld

Het klimaat verandert en grondstoffen worden schaarser. Worden koffie en cacao het nieuwe goud? Steeds meer retailers en producenten komen in beweging om hun klimaatimpact te verminderen. Het thema klimaat is urgent en relevant. Het klimaatakkoord van Parijs vraagt immers 49% reductie van broeikasgassen om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden Celsius te houden en de planeet leefbaar.

Klimaatimpact van producten in beeld

Het klimaat verandert en grondstoffen worden schaarser. Worden koffie en cacao het nieuwe goud? Steeds meer retailers en producenten komen in beweging om hun klimaatimpact te verminderen. Het thema klimaat is urgent en relevant. Het klimaatakkoord van Parijs vraagt immers 49% reductie van broeikasgassen om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden Celsius te houden en de planeet leefbaar.

Daarnaast wordt de consument zich steeds bewuster als het gaat om het klimaat: ze vertonen nu al een duurzamer koopgedrag. Als retailer en producent kun je de ogen niet meer sluiten voor de klimaatimpact in de ketens van je producten. Van de grondstoffen, het productieproces, de verpakking, de opslag en distributie is het steeds eenvoudiger, en belangrijker, om inzicht te krijgen in de klimaatimpact van jouw product en hoe dit te reduceren.

Een klimaatneutrale toekomst maken we samen. Daarom wilt 2dekansje.com zoveel mogelijk partijen inlichten en kennis delen. In onze blog komen onderwerpen aan bod die een belangrijke rol spelen bij CO2-reductie in de keten. Een onderdeel hiervan is het keurmerk KNG: Klimaatneutraal Gegarandeerd, een gedegen certificering gericht op de toekomst; iets wat ondernemers beweegt om actief aan de slag te gaan met klimaatneutraliteit. 

Zo ook is er de Climate Neutral Group die een verhelderende kijk op de klimaatimpact in de keten en informatie om dit gestructureerd te reduceren! 2dekansje.com staat in het teken van klimaatneutrale ketens. 

Bron: www.climateneutralgroup.com

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
2dekansje.com 8,6 / 10 - 613 Reviews @ Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies