Menu
0
01Jul2019
Klimaatimpact van producten in beeld

Klimaatimpact van producten in beeld

Door: HugoReacties: 0

Klimaatimpact van producten in beeld

Het klimaat verandert en grondstoffen worden schaarser. Worden koffie en cacao het nieuwe goud? Steeds meer retailers en producenten komen in beweging om hun klimaatimpact te verminderen. Het thema klimaat is urgent en relevant. Het klimaatakkoord van Parijs vraagt immers 49% reductie van broeikasgassen om de opwarming van de aarde onder de 1,5 graden Celsius te houden en de planeet leefbaar.

Daarnaast wordt de consument zich steeds bewuster als het gaat om het klimaat: ze vertonen nu al een duurzamer koopgedrag. Als retailer en producent kun je de ogen niet meer sluiten voor de klimaatimpact in de ketens van je producten. Van de grondstoffen, het productieproces, de verpakking, de opslag en distributie is het steeds eenvoudiger, en belangrijker, om inzicht te krijgen in de klimaatimpact van jouw product en hoe dit te reduceren.

Een klimaatneutrale toekomst maken we samen. Daarom wilt 2dekansje.com zoveel mogelijk partijen inlichten en kennis delen. In onze blog komen onderwerpen aan bod die een belangrijke rol spelen bij CO2-reductie in de keten. Een onderdeel hiervan is het keurmerk KNG: Klimaatneutraal Gegarandeerd, een gedegen certificering gericht op de toekomst; iets wat ondernemers beweegt om actief aan de slag te gaan met klimaatneutraliteit. 

Zo ook is er de Climate Neutral Group die een verhelderende kijk op de klimaatimpact in de keten en informatie om dit gestructureerd te reduceren! 2dekansje.com staat in het teken van klimaatneutrale ketens. 

Bron: www.climateneutralgroup.com

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.